WEB дизайн

Превърнете интернет в трамплин за бизнеса си с точното предложение с уеб дизайн и ...

Viral Marketing

Ако имате какво да споделите с останалите и ако смятате, че вашите умения и професионализъм са стигнали до ново ниво,

Приятно ни е да се запознаем.

Viral Marketing сме тук, за да вдигнете нивото на бизнеса си. Как го правим?

Вдигаме новия ви сайт точно, бързо и безкомпромисно, чрез изпитан процес. Искате да разкажете на другите за уменията и опита си? Разкажете първо на нас.

С Viral Marketing разказвате за себе си на точните онлайн потребители

В изработката на фирмен сайт се ръководим от Вашата представа за пазара. Основна цел на всеки нов фирмен сайт за нас е привличането на точния трафик. Преследваме я с изчистен процес:

 • Гарантираме лесна ориентация на онлайн потребителите. Реално посетителите на Вашия фирмен сайт ще влизат в него по различни поводи и на различни страници. За да остават в него обаче, те трябва или веднага да намират пълен отговор на специфичното си търсене, или лесно да стигнат до пълния отговор. Затова ще се погрижим всяка страница от сайта ви да е логически свързана с останалите, да има точните линкове и да са подчертани ключовите менюта, така че потребителят бързо да се ориентира къде е решението за него.

 

 • Така изработеният дизайн на вашия сайт ще минимизира степента на отпадане. По този начин сайтът ви ще привлича не просто трафик, а таргетиран трафик, което ще увеличи органично времето за престой. Това ще го превърне бързо в любимец на

 

 • Вашият нов фирмен сайт ще е любимец на Google и заради друга негова характеристика. Ще се погрижим мобилната му версия да стане направо прекрасна и в пълен синхрон с десктоп версията, за подчертаване на връзката с бранда. Това е ключово условие, предвид категоричната заявка на търсачката, че ще се приоритизират сайтовете с ефективна мобилна версия.

 

 • Накрая ще разчитате на един динамичен сайт, плод на прецизна изработка в синхрон с развитието на Вашата визия.

И като споменахме Вашата визия, подчертаваме нещо специално в работата си…

 

Разбираме Вашия начин да се заявите онлайн

Viral Marketing сме бизнес ориентирани дигитални експерти. Вместо върху строги технически параметри, се фокусираме върху Вашите чисто бизнес и маркетингови послания, цели, приоритети.

Как точно подхождаме?

 • Изясняваме в разговор с Вас пълната концепция на бизнеса ви и вникваме в специалното ви предложение към пазара.

 

 1. Планираме изработката на сайта така, че дизайнът да подчертава вашето ключово послание по точния начин. Ориентираме ви за обособени места за слоган, презентация на продукти и услуги, лого и други фирмени символи.

 

 • Съобразяваме напълно опциите в дизайна и управленския панел с Вашата стратегия за онлайн съдържанието. Консултираме ви за възможности за форматиране на изображения, графики, визуални и текстови акценти, инструменти за подчертаване на оферти и послания…

 

 • Планираме прецизна изработка на динамичен сайт с интуитивен админ панел, за да имате пълен и лесен контрол. Така гарантираме, че с лекота ще развивате онлайн съдържанието в бъдеще, в синхрон с развитието на пазара и бизнеса. Например ще можете да се възползвате пълноценно от маркетинг потенциала на нови продукти и услуги, специални кампании и промоции, нов тип абонаменти, ново фирмено лого…

 

Така ще създадем сайт, който не е просто визитка, а автентична онлайн версия на бизнеса ви.

А процесът на изработката?

Изчистен път до ефектното онлайн представяне

Пътят е по-важен от крайната дестинация, нали така?

Е, осигуряваме изчистен път до реализирането на вашия онлайн проект като: 

 1. Ориентираме ви и ви подсещаме за удачно презентиране на онлайн съдържанието в рамките на дизайна на сайта
 • Реагираме бързо и гъвкаво, в случаи на промени по сайта, ако нещо е забравено, пропуснато или има нужда да се видоизмени
 • Реагираме светкавично в случаи на грешки в дизайна и функционирането на сайта
 • Минимизираме вероятността от допускане на грешки, чрез експертен и цялостен одит на сайта, преди финалното му пускане:
 • с професионален софтуер следим за счупени линкове
 • одитираме скоростта на сайта, което е ключов фактор за добро позициониране в Google
 • проследяваме съответствието между десктоп и мобилната версията на сайта
 • анализираме оптимизацията на всяка страница
 • тестваме особено внимателно контактната форма на сайта и всички опции на клиента да се свърже с Вас
 • Постоянно общуваме с вас. Така непрекъснато знаете докъде е стигнал Вашият онлайн проект и кога може да очаквате резултати.
 1. Това общуване е специален тест за това колко ви удовлетворява изработвания сайт. Влизате в управленския панел, показваме ви кое как работи, споделяте дали сте OK и колко сте OK, прецизираме всичко и действаме.
 • Прецизираме специално тайминга, за да се впишем във Вашите бизнес планове и да гарантираме, че ще уловите точния момент на пазара.

Всяка професионална сфера си има своя специфика. Създаването на работещи за онлайн бизнеса сайтове също. Според Viral Marketing спецификата е в цялостния бизнес подход към онлайн проектите и последователно извървяния път към целта.

Така Viral Marketing не просто вдигаме сайтове, както се изразяват някои онлайн експерти,

а вдигаме нивото на бизнеса.

Viral Marketing – трамплин към отворената врата на всеки офис и магазин.