Създаване на съдържание

Повече от добро съдържание – Viral Marketing

Създаване на съдържаниеишете ефективността на вашите рекламни кампании

Ясно, че искате качествено дигитално съдържание. Знаете, че то продава и държите да представите фирмата си с него – за да продавате онлайн и вие.

Това го искат всички в онлайн пространството. И са готови да похарчат все повече средства в тази посока.

Само че, оставете замалко парите настрана. Да помислим в друга посока. В посока сериозен, перспективен онлайн бизнес…

Той само с наливане на съдържание ли се занимава? Естествено, че не. Нали всеки човек се нуждае преди всичко от основателна причина, преди да извърши покупка. Особено онлайн покупка.

И просто налятото онлайн съдържание не е достатъчно. А често и вредно.

Затова докато много просто създават съдържание, Viral Marketing създаваме послания, общуваме естествено и изграждаме ценни връзки. Това определено е повече…

.

Повече от онлайн съдържание – дълбока и ясна мисъл, изразена ефектно

Докато много други работят просто с ключови думи и езикови каламбури, ние работим с концепции и дълбок замисъл.

Всички създават съдържание. Нали това е модерно сега…

Ние обаче искаме да създадем ново модерно. Затова развиваме концепции, натрупваме послания, разказваме истории.

Нашият копирайтинг е изпълнен с разбиране за авторското предложение във вашия онлайн бизнес.

Вярваме, знаем, че трябва да мислиш ясно и дълбоко, за да се изразяваш ефектно. По тази причина с изострена, ясна мисъл стигаме до главните богатства, търсени от всяко дигитално съдържание:

 • Правилен онлайн трафик,
 • увлечен в правилния процес на поръчка.

Така съдържанието в сайта става повече от пълнеж. Става истинска маркетинг фуния, част от стегнат продажбен процес за вашия онлайн бизнес. Точно така – продажбен процес.

Учудващо, но много собственици на сайтове поддържат блог съдържание, просто защото… така са чували, че трябва да се прави. И плащат редовни месечни суми на знайни и незнайни създатели на съдържание, за да… „се случва нещо там в блога“.

Това е нелепо.

Имайте предвид, че истинският смисъл на онлайн съдържанието е да продава – а не просто да се създава. Viral Marketing и Авторско създаваме концепции и стратегии за онлайн съдържание, които увличат онлайн потребителя в специална маркетинг фуния. Маркетинг фуния, завършваща с едно атрактивно и цялостно представяне на фирмата ви.

Как го правим ли?

Развиваме Вашия специален бранд с компетентност и постоянство

В Google има всякакви уебсайтове и блогове, ежедневно борещи се за вниманието на ботовете. Голяма част от тях обаче залагат на… чисто техническата надпревара с търсачката. Опитват се да излъжат алгоритмите.

Viral Marketing не се надпреварваме с Google. Вървим заедно с развитието на търсачката и нейните потребители.

Знаете ли…

Google реализират най-малко 9 промени в алгоритъма си на ден. Никой не е в състояние да смогне на това темпо, ако подхожда чисто технически.

Viral Marketing подхождаме концептуално, улавяйки замисъла зад основния тренд.

А замисълът е свързан най-вече с брандирането. Колкото по-задълбочен и смислен бранд градиш, толкова по-добре развиваш съдържанието на сайта си.

Това изисква задълбочен маркетингов подход към всяка онлайн публикация, а не просто поредното, хаотично подхвърлено парче съдържание.

Viral Marketing е решението, а не проблемът

Защото предлагаме замисъл, концепция, последователност. Именно те пък създават и развиват консистентен бранд.

А Ерик Смит от Google подчертава „брандът е решението, а не проблемът“.

Тоест идеята не е просто да се класирате  на предни позиции, за да печелите от бранда си. Точно обратното – трябва да развивате бранда си, за да се класирате на предни позиции.

А за тази цел ви трябва маркетинг. Насочен, пълнокръвен, смислен маркетинг. Трябват ви хора, които умеят да изграждат бранд последователно, чрез смислено, последователно и цялостно развиващо се онлайн съдържание.

Трябва ви чист Viral Marketing. И текстово съдържание, което е истински Авторско.

За да го осигурим, работим съвместно именно с копирайтърите от Авторско и заедно формираме цялостни маркетингови решения за онлайн съдържание.

Така получавате…

Повече от класиране в Google – изграждане на характерен бранд

Изграждаме го чрез изпитани маркетинг рецепти за създаване на дигитално съдържание:

 • Анализираме онлайн аудиторията на бизнеса ви в дълбочина, ползвайки най-модерните и прецизни инструменти.
 • Изготвяме цялостна стратегия за онлайн съдържание, според Вашите бизнес цели
 • Превръщаме стратегията в ефектни и натрупващи се послания с ясна посока
 • Интегрираме тези послания в различни формати съдържание, подходящи за различни онлайн канали
 • Следим развитието на публикациите, чрез онлайн маркетинг календар, специално разработен за Вашия уебсайт. Така поддържаме оптимално темпо на работа, което генерира натрупващ се ефект.
 • Натрупваме посланията и ефектите от тях с естествен ритъм, който постоянно регулираме с комплект от метрики за анализ на ефективността.
 • Изработваме детайлен план за дистрибуция на съдържанието, включващ концепция за тематични клъстъри, свързани в обмислена пирамида от маркетингови материали.
 • Планираме материалите и темпото на публикуването им, изцяло според Вашите бизнес приоритети – като ключови таргет потребители, водещи продукти и услуги, основни послания, рекламни кампании…
 • И като основа на изпълнението, понеже работим с цялостна концепция за съдържание, отчитаме измерими бизнес резултати, генерирани от точната таргет група онлайн потребители.

Това е изпитана рецепта за изграждане и поддържане на ефективно онлайн съдържание, стъпваща на развиващ се бранд. Такава е, защото следва естественото развитие на Google и натуралното поведение на потребителите, а не опитва да ги надхитри.

 И най-вече, защото помним, че сме хора, а не роботи и

Създаваме повече от добро съдържание: атрактивен замисъл, който е в основата на автентичния Viral Marketing.

Замислете и вашите онлайн потребители. Отличете сайта си сред многото в Google.