Корпоративно видео

Бизнес сграда с червен Х в основата

Превърнете бизнеса си в новина с модерна визуална концепция  

Защо точно Вашият бизнес да не стане новината на деня за някого? Ясно, че за това са нужни инвестиции на пари, време, ангажираност. Но нека, за момент, оставим сложната част настрана…

Помислете логично. Днес толкова много бизнеси се борят за вниманието на разнообразни целеви пазари. Особено онлайн е пълно с корпоративни послания, бранд концепции, маркетингови тактики. И все по-трудно е да изпъкнеш. Особено ако разчиташ да си по-шумен за тази цел.

Резултатът от стандартния рекламен подход често е, че активностите просто изяждат бюджета, който сте отделили, но без особено значим ефект.

Знаете ли защо?

Защото се борите с конкуренцията повече с мускули, отколкото с концепция.

Viral Marketing предлага алтернативен сценарий…

Визуална концепция, която превръща бизнеса ви в новина, в събитие

Всички правят снимки, телевизионни реклами, видео клипове, уебсайтове, блогове… Само и само да се откроят на пазара. Разчита се предимно на ефектите. Повечето бизнеси казват на потребителите „Това сме ние, работете с нас.“. И толкова. Няма причина, дълбочина, смислени послания.

Специалната рецепта на Viral Marketing е да открием, развием и изразим смислената новина в бизнеса ви. Да демонстрираме, че той е събитие на пазара.

Как ще подходим?

Жена лекар с маска и слушалки замислено гледа на страни през очилата си
Story of succsess

Ще разкажем ефектно Вашата специална история пред Вашата целева аудитория

Нека споменем малко данни. Около 78% от онлайн потребителите гледат видеа всяка седмица, а 55% от тях отделят съществено време на видео съдържанието всеки ден. Проучвания показват, че след 2020 година видеоклиповете устойчиво ще генерират над 80% от онлайн трафика.

Вашите потенциални клиенти са в тези 80%.

 

Hit Right On Target Corporate Goals Vector

 

Ще ги впечатлим като приложим една стара, но изпитана рецепта за реклама. Рецепта, сътворена не от кой да е, а от гуруто на рекламата – Дейвид Огилви.

„Кажете истината, ала я направете очарователна“

Точно това смятаме да направим с Вашата бизнес истина. Ще открием специфичното й очарование и ще го осветим в едно ефектно корпоративно видео. Корпоративно видео, което не само ще стимулира клиентите, а ще им разказва история.

Сигурни сме, че бизнеса ви има атрактивна история. Споделете я, ще я разкажем ефектно

Viral Marketing ще изгради визуално бизнес историята ви, превръщайки я в основа на ключови за Вашия пазар PR послания. С  професионализъм и разбиране създаваме магнетични визуални истории, разчитайки на изпитана структура:

  • Първо формулираме целите

    – така сме сигурни, че изработеното корпоративно видео ще се впише органично в цялостния маркетингов микс

  • От формулираните цели извеждаме специфичен сценарий за представяне и развитие на Вашия бранд

 

Интервю
  • В сценария открояваме ключови моменти и тактики на видео заснемане, за да достигнем до Вашата целева аудитория.
  • Накрая структурираме всичко в ясна оферта с адекватна цена, реалистичен срок на изпълнение и категорични стандарти за качество на видео продукцията

Истината е, че много творци на рекламни послания и видео клипове изглежда разчитат, че потенциалният клиент ще гледа дълго и твърде задълбочено видео. И то още в началото на  процеса на покупка.

Viral Marketing подхождаме маркетингово и психологически. Създаваме компактна, структурирана история, за да изградим цялостно послание. Така в съзнанието на клиентите ви по-лесно се оформя отличителен образ на бранда. На Вашата бизнес истина.

Така не просто правим представяне на продуктите и услугите, а придаваме ясна визия на основното ЗАЩО на бизнеса ви. На каузата ви.

Да умножим популярността на бранда ви заедно

Предлагаме именно да умножим популярността, защото действаме целево, насочено, стратегически. Не ви предлагаме само „много кликове“, а високи нива на реализации. Няма просто да направим продукта ви известен – ще го направим Viral с маркетинг и PR тактики, раждащи ясни и структурирани послания. Именно те стават истински Viral, защото:

  • Имат ясна и атрактивна тема
  • Интегрират се в увлекателна история
  • Насочват вниманието към ключови аспекти на бизнеса
  • Превръщат бизнеса ви в откритие, в новина, затвърждавана през различни канали – оразмеряваме оптимално вашето корпоративно видео, за да го ползвате на различни платформи.

Тази цялостност в подхода гарантира повтаряемо качество на маркетинговата продукция, което наслагва ключовите внушения.

Не е само до бляскаво представяне на фирмата, натъпкано с визуални ефекти, нали?

С Viral Marketing създавате цялостна история, която превръща бизнеса ви в новина.

А после и в откритие!