Маркетинг

Social Media управление на маркетинка

Социални медии

частвайте активно във всички социални мрежи, за да поддържате жив диалога с вашите клиенти и да задържите ангажираността им към вашите продукт или марка. Ние ще създадем корпоративния ви профил и ще се погрижим винаги да е изпълнен с интересно и актуално съдържание.

SEO оптимизация и анализ

SEO

Бъдете първия избор на хората, когато търсят информация в мрежата. Това гарантира постоянен трафик към вашия сайт и потенциал за повече продажби. Ние ще анализираме съдържанието на вашата уеб страница и ще се погрижим тя да излиза на по-предни позиции при търсене в интернет.

Дигитална реклама Повишете ефективността на вашите рекламни кампании

Дигитална реклама

Повишете ефективността на вашите рекламни кампании като използвате дигиталните медии и социалните мрежи, предпочитани от най-активните потребители. Смаркетинк ви предоставя стратегически консултации, планиране и провеждане на дигитални кампании в кратки и дългосрочни планове.

Дигитална реклама Повишете ефективността на вашите рекламни кампании

Създаване на съдържание

Поддържайте интереса към вас и се стремете да изградите добра репутация с помощта на богато и интересно съдържание за вашите сайт, социален профил и рекламни материали. Ние можем да изготвяме за вас оригинални или адаптирани висококачествени текстове с разнообразна тематика.

Дигитална реклама Повишете ефективността на вашите рекламни кампании

Изработка на сайтове

Възползвайте се от необятните възможности на интернет, за да представите по забележителен начин вашата фирма, бранд или продукт. Предлагаме концепция, дизайн и цялостна изработка на интернет страници с разнообразна структура и богати функционални възможности.

Създаване на съдържаниеишете ефективността на вашите рекламни кампании

Медии и PR

Погрижете се медиите да ви споменават редовно и имиджът ви в публичното пространство да бъде безупречен. Ще ви помогнем със стратегия за PR кампании, управление на връзките с медиите, създаване на PR съобщения, както и организиране на пресконференции на професионално ниво.