Маркетинг

файл 1

Социални медии

Участвайте активно във всички социални мрежи, за да поддържате жив диалога с вашите клиенти и да задържите ангажираността им към вашите продукт или марка. Ние ще създадем корпоративния ви профил и ще се погрижим винаги да е изпълнен с интересно и актуално съдържание.

SEO оптимизация

SEO

Бъдете първия избор на хората, когато търсят информация в мрежата. Това гарантира постоянен трафик към вашия сайт и потенциал за повече продажби. Ние ще анализираме съдържанието на вашата уеб страница и ще се погрижим тя да излиза на по-предни позиции при търсене в интернет.

Дигитална реклама Повишете ефективността на вашите рекламни кампании

Дигитална реклама

Повишете ефективността на вашите рекламни кампании като използвате дигиталните медии и социалните мрежи, предпочитани от най-активните потребители. ViralMarketing ви предоставя стратегически консултации, планиране и провеждане на дигитални кампании в кратки и дългосрочни планове.

Дигитална реклама Повишете ефективността на вашите рекламни кампании

Създаване на съдържание

Поддържайте интереса към вас и се стремете да изградите добра репутация с помощта на богато и интересно съдържание за вашите сайт, социален профил и рекламни материали. Ние можем да изготвяме за вас оригинални или адаптирани висококачествени текстове с разнообразна тематика.

Динамичен уеб сайт

Изработка на сайтове

Възползвайте се от необятните възможности на интернет, за да представите по забележителен начин вашата фирма, бранд или продукт. Предлагаме концепция, дизайн и цялостна изработка на интернет страници с разнообразна структура и богати функционални възможности.

Създаване на съдържаниеишете ефективността на вашите рекламни кампании

Медии и PR

Погрижете се медиите да ви споменават редовно и имиджът ви в публичното пространство да бъде безупречен. Ще ви помогнем със стратегия за PR кампании, управление на връзките с медиите, създаване на PR съобщения, както и организиране на пресконференции на професионално ниво.