Маркетинг за Туризма

Маркетинг за туризма

Туристическия сезонът идва ами сега ?

Предлагаме специализирана онлайн реклама за хотели, ресторанти, къщи за гости, туристически и сезонни обекти, с която да достигат до повече хора за да има повече резервации и клиенти.

За Кого Е Тази Услуга ?

20210515 115323 1 scaled

Къщи за гости

Услугата е подходяща за къщи за гости или хора, които отдават стаи и апартаменти под наем.

58801985445 4727 1

Ресторанти

Услугата е подходяща, както за сезонни ресторанти, така и за такива, които работят целогодишно.

Imperial Resort about us 1

Хотели

От услугата могат да се възползват, както хотели с голям капацитет, така и малки семейни хотели. Подходящо за всеки ценови клас.

С какво пможем да помогнем

файл 1

Реклами във Facebook и Instagram

Твоите клиенти се намират в социалните мрежи. Затова е много важно да разберат първо за ТЕБ, преди за конкуренцията ти. Благодарение на Фейсбук и Инстаграм можеш да достигаш до десетки хиляди души всеки ден и да си гарантираш поток от резервации през цялото лято.

файл 1

Хората, които вече активно търсят къде да почиват през лятото са в Гугъл. Затова е много важно да бъдеш на първа страница. Как работят рекламите в Гугъл? Представи си, че имаш хотел в Созопол и някой пише в търсачката "Хубав хотел в Созопол" и на първа страница му излиза твоя хотел..

Динамичен уеб сайт

Уебсайт или Лендинг Страница за резeрвации

Все още Нямаш Уебсайт ? Няма проблем! Можем да създадем за теб Уебсайт или Лендинг Страница, където хората да виждат какво им предлагаш и да могат да правят резервации.